A Bello Breaking lett a bátonyterenyei teremtorna bajnoka – fotók, videó

A Bello Breaking lett a 2023/2024-es bátonyterenyei téli teremlabdarúgó bajnokság aranyérmese.

Február 10-én befejeződött a tizedik téli teremlabdarúgó bajnokság Bátonyterenyén. Az utolsó forduló mérkőzéseit követően a helyi mazsorett csoport színvonalas műsorát láthatták a sportcsarnokba látogatók, majd Nagy-Majdon József polgármester, Letovai Zoltán alpolgármester, és Tarjáni László a torna főszervezője adta át a legjobbaknak járó díjakat az esemény támogatóival közösen.

A rendezvényen Bátonyterenye polgármestere köszönetet mondott a csapatoknak, amiért ilyen szép számban vettek részt a jubileumi téli teremlabdarúgó tornán, majd kiemelte: ez a bajnokság a város egyik csúcs sporteseménye, hiszen azon túl, hogy több száz sportolni vágyó fiatal, vagy épp örök fiatal vesz részt a versenyeken, ezen túlmenően nagyon sok néző is ellátogat ebben az időszakban a sportcsarnokba, mely büszkeség a városnak.

-Sajnálom, hogy voltak nem kívánt események, mint a fegyelmi büntetések kapcsán csapatok visszalépése, úgy gondolom ez nem tesz jót sem a tornának, sem pedig a futballnak. Itt minden egyes csapatvezetőt nyugalomra intenék majd a jövőben – mondta Nagy-Majdon József.

– Gratulálok Tarjáni László főszervezőnek, és stábjának, továbbá köszönetet szeretnék mondani az esemény támogatóinak, külön kiemelve a Guti Klímát, és Molnár Pétert, ezen túlmenőleg pedig a Minifutball Szövetséget, akik biztosították a játékvezetőket számunkra. Tényleg egy színvonal emelkedés volt ez az év, a negatív eseményen túl, és bízom benne, hogy a következő idényben még tovább tudjuk emelni ezt a színvonalat és egy még tartalmasabb, színvonalasabb eseményt tudunk majd lebonyolítani – hangsúlyozta a város vezetője.

Tarjáni László, a torna főszervezetője aláhúzta, hogy a negatív esemény ellenére becsülettel végigvitték a torna jubileumi idényét, majd ezt követően köszönetet mondott a szervezőstábnak, valamint az esemény támogatóinak: Bátonyterenye Város Önkormányzatának, Nagy-Majdon József polgármester úrnak, a Minifutball Szövetségnek, a Kaminó kupának, Guti Klímának, Kecskés Attila vállalkozónak, Sulyok Attila vállalkozónak, a Webjogsi Autósiskolának, Törőcsik Gábornak, Lukács Attilának, továbbá köszönetet mondott a Nógrádifutballnak, és a Concrete Médiának is az esemény tudósításáért.

A Bello Breaking lett az abszolút kategória győztese

A Bello Breaking lett a 2023/2024-es bátonyterenyei téli teremlabdarúgó bajnokság aranyérmese. Az utolsó fordulóban gálaszerű mérkőzésen győzték le a dobogó középső fokán záró Végzetesek együttesét. A rendezvényt követően Dinka Krisztián, a győztes gárda vezetője mondta el gondolatait az esemény kapcsán. – Egy nagyon komoly, színvonalas rendezvényen vettünk rész. Köszönjük szépen a szervezőknek. Az utolsó mérkőzést nagyon komolyan vettük, nem becsültük le az ellenfelünket, nagyon jó csapat. Megpróbáltuk mindig a maximumot nyújtani, melynek köszönhetően sikerült megnyerni a tornát. Mindenkinek sok sikert kívánok jövőre – mondta Dinka Krisztián.

X. Bátonyterenyei Téli Teremlabdarúgó Bajnokság, 13. forduló:

Bello Breaking – Végzetesek 11-1

Gól: Dinka M. (2), Dinka K. (2), Molnár M. (2), Fenyvesi (2), Mátyás M., Kivés, Molnár B., ill. Koncz

Mátramindszent – BTC 6-4

Gól: Budai L. (3), Berki A. (2), Klei, ill. Szabó A., Forgó, Pöstényi

Crazy Boys – ELAN 3-0 (játék nélkül)

Az ELAN nem állt ki.

Steet Team – Gold Team 3-0 (játék nélkül)

A Gold Team nem állt ki.

Szabadnap: Flash, Ultimate, Steam.

Különdíjasok:

Legjobb mezőnyjátékos: Baranyi József (Végzetesek)

Legjobb kapus: Horváth Bálint (Ultimate)

Gólkirály: Tari Raul (Bello Braking)

„Csupa szív” játékos: Dóra Tamás (ELAN)

Legtehetségesebb fiatal: Szabó Alex (BTC)

Legsportszerűbb csapat: Steet Team

„Fair Play”-díj: BTC

Tehetségek-díj: Filkor Márió (ELAN), Kaszás Gergő (Ultimate), Lenkei Milán (BTC)

A torna álomcsapata: Horváth Bálint (Ultimate) – Kelemen Dorián (ELAN) Dinka Kristóf (Bello Breaking), Jakab Zoltán (Steam), Tari Raul (Bello Breaking), Baranyi József (Végezetesek)

Végeredmény:

1. Bello Breaking

2. Végzetesek

3. Ultimate

4. ELAN

5. Steam

6. BTC

7. Mátramindszent

8. Gold Team

9. Street Team

10. Crazy Boys

11. Flash

Öregfiúk mérkőzés:

NBSC – S-Metal 3-0 (játék nélkül)

Az S-Metal nem állt ki.

Különdíjasok:

Legjobb mezőnyjátékos: Almási Tamás (NBSC)

Legjobb kapus: Krizsanyik Tamás (SVSE)

Gólkirály: Bujtár Tamás (SVSE)

Fotók az eredményhirdetésről:

Videó az eredményhirdetésről: