Lehengerlő sikerrel indította a tavaszt a Bátonyterenyei TC U16-os csapata

Péntek a BTC U16-os gárdája is lejátszotta ez évi első bajnokiját. Sárközi Tamás tanítványai Karancslapujtőre látogattak. Nem sok kérdés volt a meccsen. A vendégek már a szünetre is hatgólos előny birtokában mehettek, végül pedig kiütéses, 10-0-s sikerre tettek szert.

U16-os bajnokság, 10. forduló:

Karancslapujtő KSE-Bátonyterenyei TC 0-10 (0-6)

Bátonyterenyei TC: Rácz D. – Tőzsér (Widla, 78.), Szilágyi, Kucsik – Lénárt, Lakatos (Ugró, 66.), Szűcs, Mulyad (Radics, 55.), Kanalas (Orosz, 58.) – Papp (Oláh R., 51.), Nagy-Majdon (Oláh Á., 76.). Vezetőedző: Sárközi Tamás.

Gól: Papp (2), Kanalas (2), Szilágyi (2), Nagy-Majdon, Lakatos, Radics, Orosz

Sárközi Tamás: – Örülünk, hogy győzelemmel tudtuk kezdeni a bajnokságot! Annak, hogy ilyen nagy arányú siker született, emiatt külön boldogok vagyunk! Szép, tudatos gólok születtek. Ami nekem fontosabb volt, hogy láttam a két csapat közötti különbséget fizikálisan (ami nem biológiai különbséget jelentett), illetve taktikailag és tudásban is felül tudtuk múlni ez ellenfelet. Külön öröm számomra, hogy a mérkőzés több periódusában is előjöttek az edzésen gyakoroltak és megbeszéltek! Gratulálok a fiúknak! Szeretnénk a sikeres kezdést tovább vinni a következő meccsre és az egész tavaszi szezonra!