Már várják a főzőcsapatok jelentkezését a bátonyterenyei pörkölt-párbajra

Fotó: illusztráció

Családok, baráti társaságok, munkahelyi közösségi jelentkezését várják a pörkölt-párbaj főzőversenyre, melyet május elsején rendeznek meg a kisterenyei kastélykertben – adta hírül közösségi oldalán a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft.

A posztban ismertetik, hogy a jelentkezők által készített pörkölt bármilyen alapanyagból készülhet, viszont azt csak helyben lehet majd elkészíteni az eseményen. Mint írják, a főzőversenyre a nevezés díjtalan, a szervezők csapatonként egy darab sörpad szettet tudnak biztosítani.

Jelentkezni lehet a csapat nevét, telefonos elérhetőségét és az étel nevét megjelölve az adykozmuvelodes@gmail.com címen legkésőbb 2024.04.26-ig. Kérdés esetén a szervezők az alábbi telefonos elérhetőségen állnak rendelkezésre: 06 (32)355-551.

A bejegyzésben ismertetik továbbá, hogy a főzőverseny május elsején 9:00 órakor kezdődik, az eredményhirdetés pedig 13:00 órakor lesz. Együttműködő partner a Duci Csapat.

-Bízunk abban, hogy sokan jelentkeznek majd a pörkölt-párbajra, melynek célja nem is igazán a versengés, hanem, hogy családok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek együtt legyenek, és jó hangulatban töltsék el napjukat a kastélykertben – mondta portálunknak a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője.

12:30-tól kezdődnek a színpadi programok

Maruzs-Molnár Ágnes arról is tájékoztatott, hogy a Kastélykerti Kavalkád színpadi programjai 12:30 órától kezdődnek. A délután folyamán helyi fellépők szórakoztatják a nagyérdeműt, majd az esemény zárásaként az X-Faktorból jól ismert Vastag Tamás koncertjét hallgathatja meg a majális közönsége.