Az óvodások öltöztették ünnepi köntösbe Bátonyterenye karácsonyfáit

Fotók: Kis Krisztián

A nagybátonyi és a kisterenyei városrészeken található karácsonyfák felsőbb részeit daruráról díszítették fel, míg az alsóbb részeket a helyi óvodások öltöztették ünnepi köntösbe pénteken.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: november 26-án felállításra került Bátonyterenye hét méteres karácsonyfája a Városház téren, melyet Nagy Zsuzsanna Ózdi úti lakos ajánlott fel.

A felső részeit daruról díszítették fel, és felhelyezték az égősort is, míg az alsóbb részeket a helyi óvodások öltöztették ünnepi köntösbe tegnap délelőtt.

Nagy-Majdon József polgármester és a művelődési központ munkatársai a gyerekeknek a díszítés közben szaloncukorral és gyümölccsel kedveskedtek.

Az apróságok a kisterenyei Flóra szobor közelében lévő karácsonyfát is feldíszítették, ezzel hivatalosan is kezdetét vette a városban az ünnepi programsorozat.

Adventi Evangélikus Istentisztelet a szúpataki templomban

December 1-jén (vasárnap) 11:00 órakor mindenkit nagy szeretettel várnak a szúpataki templomba az Adventi Evangélikus Istentiszteletre. A helyszínen műsorral készülnek a Bátonyterenyei Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és diákjai.

Karácsonyváró ünnepi programok Bátonyterenyén: