Az elmúlt évi együttműködést értékelték a rendőrök és a polgárőrök Rétságon

Évértékelő értekezletet és szakmai konzultációt tartottak a Rétsági Rendőrkapitányság és az illetékességi területükön működő polgárőr egyesületek munkatársai a napokban. A megjelenteket Révész Ákos József rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, rendőrkapitány köszöntötte, melyet követően gratulált a Rétsági Polgárőr Egyesület vezetőjének a 2019. évben az év polgárőre, valamint a Nógrádi Polgárőr Egyesület elnökének a 2019. év polgárőr egyesülete elismerésekhez.

Ezt követően Hajduk Hajnalka rendőr alezredes, a kapitányság rendészeti osztályának vezetője értékelte az elmúlt évi együttműködést és a közös feladatellátást. Az értekezlet után egy szakmai fórum keretében a rendőrök előadást tartottak a polgárőröknek feladataikról, jogaikról, kötelezettségeikről, melynek során a résztvevők megvitathatták észrevételeiket és feltehették ezzel kapcsolatos kérdéseiket is.

A megbeszélésen Révész Ákos József rendőr ezredes, valamint Hajduk Hajnalka rendőr alezredes is méltatta a rendőrség és a polgárőrség közötti magas színvonalú és példaértékű együttműködést.