Autóbaleset történt Karancsalján, hárman megsérültek

Fotó: police.hu

Az elmúlt 24 órában öt személy sérült meg közúti közlekedési balesetben a megye területén.

Ludányhalászi közelében közlekedett 2020. május 26-án a kora reggeli órákban egy férfi személygépkocsival, amikor egy kanyar után áttért a másik oldalra, lehaladt az útról, majd a vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a sofőr megsérült.

Egy férfi csúszott meg személygépkocsival a délutáni órákban Karancsalja belterületén egy jobbra ívelő kanyart követően a vizes közúton, majd áttért a szemközti forgalmi sávba, és nekiütközött a vele szemben közlekedő személygépjárműnek. A baleset következtében három személy megsérült.

Pár perccel később egy férfi közlekedett tehergépkocsival a 22-es számú főúton, Őrhalom irányából Szécsény felé, amikor nekiütközött egy előtte forgalmi okokból álló személygépkocsinak. A balesetben egy személy sérült meg.

A megye területén az elmúlt napon további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az aktuális időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban!

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás:police.hu