Bombaerős lehet a Karancslapujtő

Igen csak jól sikerült az átigazolási időszak Tőzsér Zsolt csapata számára.

A megye egy legutóbbi tavaszi idényében jó pár figyelemreméltó eredménnyel előrukkoló, végül a pontvadászat hetedik helyén záró Karancslapujtő javában készül a következő évad küzdelmeire, mint az alábbi adatbankból is leszűrhető, igen csak megerősítette állományát a táblázat legfelső részébe vágyódó gárda. Vegyük sorba a kellőképpen acélossá váló legénységnél lezajló változásokat!

A Karancslapujtő nyári átigazolási adatbankja:

Érkezett: Novák Norbert (STC), Pingiczer Tamás (Cered), Nyerges Krisztián, Kalácska Csaba (SBTC), Oláh Ádám, Szilágyi Ádám (mindketten Szlovákia).

Távozott: Ravasz Gergő, Bellér Balázs (Karancsberény), Gyarmati Koppány (abbahagyta).

Tőzsér Zsolt, a komoly terveket szövögető együttes vezetőedzője az alábbi gondolatokat osztotta meg weboldalunkkal: – Megerősített kerettel, július tizedikén kezdtük meg a felkészülést. A vezetőség döntésének értelmében minőségi játékosokat igazoltunk, az előző idényben teljesítettük, amit elterveztünk, egy munkás társasággal, masszív középcsapattá váltunk, míg a következő szezonban ott szeretnénk lenni a dobogón! Úgy tudom, kupaellenfelünk, a Héhalom erősített, minél tovább szeretnénk azonban jutni a sorozatban, az viszont fontos, hogy a szereplésünk ne menjen a bajnokság rovására!

Forrás:Fotó:http://nogradifutball.hu