Ismét megrendezi karácsonyra hangoló kézműves vásárát a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Fotó: Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Újra megrendezi a kézműves vállalkozók és népi iparművészek termékvásárát a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A Karácsonyi Készülődés fantázianevű eseményen többek között fazekas, horgolt, kerámia, textil, dekor vagy kovácsoltvas termékek készítői mutatkoznak majd be és kínálják portékáikat, de a megye helyi termelői is jelen lesznek gasztronómiai készítményeikkel. A Karácsonyi Készülődés alkalmával 30 kiállító termékeivel lehet majd megismerkedni december 2-án 10 és 18 óra között a gazdasági kamara salgótarjáni, Mártírok útja 4. szám alatti központjánál.

A kézműves vállalkozók vására gyermek kézműves foglalkozásokkal egybekötve zajlik majd: karácsonyi üdvözlő kártyák, ablakdíszek, szalvétagyűrűk; makramé karácsonyi dísz vagy zoknimanó; levendulás tasakok, mini adventi koszorú, felfüggeszthető angyalka vagy mandalás könyvjelző készítésébe is bekapcsolódhatnak majd a gyerekek a nap során. A foglalkozásokra akár csoportosan is be lehet jelentkezni.

A vásárról – és a portékáikat kínáló kiállítók pontos listájáról – a Karácsonyi Készülődés közösségi oldalán és a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján érhető el további információ