Technológiai fejlesztés és kapacitásbővítés az R-Carnet Service Kft-nél

Az R-Carnet Service Kft. 2023.11.07. napján befejezte a Gazdasági és Innovációs Operatív Program Plusz keretében meghirdetett GINOP PLUSZ- 1.2.1-20 kódszámú felhíváson nyertes pályázat megvalósítását. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A Társaság 203,42 millió Ft feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert technológiai fejlesztésre.

A GINOP PLUSZ-1.2.1-21-2021-03129 számú projekt a Széchenyi Terv Plusz támogatásában technológiai fejlesztés keretében technológiai fejlesztést eredményező új eszközök, információs technológia-fejlesztés, infrastrukturális és ingatlan beruházás illetve képzés és tanácsadás valósult meg. A projekt eredményei kapacitásbővítést, hatékonyságnövelést és energiacsökkentést tesznek lehetővé. Továbbá hozzájárulnak a versenyképesség növeléséhez, valamint a modernizációs folyamatokhoz és a fenntartható fejlődéshez.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásának köszönhetően valósult meg.

Az R-Carnet Service Kft. projekt záró rendezvényére 2023.11.07-én került sor.