Folyamatos a határvadászok toborzása Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja 2017. július 10-én Alsópetényben, a Polgármesteri Hivatal épületében, továbbá július 12-én a balassagyarmati sörfesztiválon várta a határvadász-képzés iránt érdeklődőket. A toborzócsoport tagjai a rendőri pályáról, a határvadász-képzésről, ezen belül a jelentkezés feltételeiről és az alkalmassági vizsgálat részleteiről adtak tájékoztatást, valamint jelentkezési egységcsomagot adtak át a konkrét elhatározással érkezőknek.

Mindeközben a napokban a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon tartottak újabb felvételi eljárást. A jelentkezőknek az erőnléti felmérés után pszichológiai vizsgálaton és az egészségügyi szűrésen is részt kellett venniük.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportjával legközelebb 2017. július 16-én 10 órától Ecsegen a Rend- és Honvédelmi napon, valamint  július 19-én Bánkon, a Polgármesteri Hivatal épületében találkozhatnak az érdeklődők.

A hivatás iránt érdeklődők a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye valamennyi rendőrkapitányságán, rendőrőrsén és a Magyar Rendőrség honlapján is tájékoztatást kaphatnak.