5 ok, amiért imádni fogod a Hyundai Tucson-t | R-Carnet Service Kft.

Pszichológusok szerint gyakran nehezebben választunk új autót, mint párt. Ez egyrészt azért van, mert az új autó választásánál sokkal több szempontot veszünk figyelembe, mint párválasztáskor másrészt azért, mert néha indokolatlanul sokan adnak rengeteg ötletet és átgondolandó szempontot, mi alapján válasszunk. Ráadásul most még mi is beállunk a sorba, mert van egy „eladó” autónk, az új Tucson. Három percen belül meggyőzünk, hogy miért ő a legjobb számodra.

Ilyet még soha nem olvastál

És valószínűleg soha nem is fogsz, mert arra vállalkoztunk, hogy mielőtt elmondjuk neked, hogy miért válaszd a Tucsont, címszavakban felsoroljuk a kötelező elemeket és lépéseket, amiket át fogsz gondolni mielőtt kiválasztod az új autódat (ha már hivatkoztunk a pszichológusokra).

Lesz egy kupaktanács, ahol mindenki elmondja neki mi a fontos: a párodnak a gyerekülések, a havi törlesztő plusz legyen nőies, neked a divat, az erő, a külső megjelenés (na, meg ami a párodnak). Aztán kérdés a dízel-hibrid-elektromos-benzines, a „milyen színű méretű és mekkora” milyen felszereltségű, mi legyen benne, és lesz gazdasági szempont is: mennyire értékálló, hogy áll neked, mennyit fizess be, mekkora lehet a törlesztő.

És még vagy 40 olyan szempont, amit megtippelni sem akarunk. Az viszont biztos, hogy a Hyundai Tucson ezeken a pontokon könnyedén átmegy, és még van pár – szakértő – érvünk is miért épp a Tucsont válaszd.

Ezért válaszd a Tucsont!

Íme néhány – reméljük számodra is meggyőző – érv, miért válaszd a Hyundai Tucsont.

1: Mert megengedheted magadnak

Lehet egy autó bármilyen szép, bármilyen modern és biztonságos, ha nem engedheted meg magadnak. Éppen ezért mi mindent megteszünk azért, hogy megengedhesd magadnak: akár már havi 65 000 forinttól a tiéd lehet ez a csúcskategóriás autó.

2: Mert biztonságos

Szerintünk az egyik legfontosabb ismérve az autónak az, hogy mennyire biztonságos. A Hyundai Tucson az. Nem csak passzív, hanem aktív biztonsági elemekkel is védünk téged az utasaidat, és a közlekedés többi résztvevőjét.  És ami a legmeggyőzőbb: már az alapmodellben is van aktív sávkövető, rengeteg légzsák, ABS, vészhelyzeti segélyhívó rendszer és például az FCA ami a ráfutásos balesetet megelőző rendszer, városi, városon kívüli és gyalogosfelismerő módokkal. Szóval itt az alap olyan mint máshol egy extra.

3: Előremutató dizájn

Ezt majdnem minden új autónál olvashatod, de az új Tucson tényleg ilyen. Pont azért különös és formabontó, mert mostanában mindenki igyekezett lekerekíteni a kocsikat. A Tucson hátat fordított ennek a trendnek és éles törésvonalakat tett a kocsira. Ettől különleges, és vonzó a szemnek. És a paramterikusan rejtett lámpákról még nem is beszéltünk (és nem is fogunk, nézd meg milyen szépek, úgysem tudjuk leírni).

4: Technika, ami körülvesz

Beszéltél már autóhoz? Mert most fogsz. Az új Tucson hangvezérelhető és az nem is kérdés, hogy összekapcsolódik a telefonoddal, és az is természetes, hogy a középkonzolod értintésérzékeny lesz. De – ha nem akarsz – még csak nyomkodnod sem kell a kocsidat. Elég, ha csak kérsz tőle valamit.

5: Húszféle változat

Különböző teljesítményű motorok, teljesen vagy részben elektromos hajtásláncok.  48 voltos benzines és dízel mild hibrid, full hibrid vagy plug-in hibrid lehetőségek. Kell ennél több?

Kattints, ismerd meg az új Tucsont. Tetszeni fog.