Egyhangúlag elfogadták a bátonyterenyei rendőrkapitány éves beszámolóját

Fotó: police.hu

A város képviselő-testülete előtt számolt be munkájukról a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről számolt be március 27-én a város képviselő-testülete előtt Csík Csaba r. alezredes. A kapitányságvezető ismertette az elmúlt év eredményeit, és tájékoztatta a jelenlévőket a város bűnügyi és közbiztonsági helyzetének pozitív alakulásáról. Kitért arra is, hogy az elért eredményekben nagy szerepe volt a társszervekkel történő összefogásnak.

A beszámolón részt vett dr. Somssich Gabriella r. dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány is, aki hangsúlyozta, hogy az önkormányzattal fennálló hatékony együttműködés a továbbiakban is kiemelt jelentőséggel bír, és összefogással a jogsértések száma tovább csökkenthető. Megköszönte továbbá a rendőrkapitányság részére nyújtott egész éves támogatást.

Nagy-Majdon József polgármester kiemelte, hogy az évek során a rendőrkapitányság és az önkormányzat között kialakult kiváló együttműködésnek köszönhetően a lakosság biztonságban érzi magát. A képviselő-testület ellenszavazat nélkül, egyhangúlag elfogadta a rendőrkapitány beszámolóját, és megköszönte a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság teljes személyi állományának a munkáját.

Forrás: police.hu