Elindult a Széchenyi Lízing GO! – Új és használt autóra is igényelhető Salgótarjánban

A széles körűen felhasználható, kiemelten kedvező feltételű Széchenyi Lízing GO! az állami támogatásnak köszönhetően évi FIX 0,5%-os kamat mellett érhető el a vállalkozások számára.

2021. szeptember 1-jétől már igényelhető az Innovációs és Technológiai Minisztérium által biztosított kamat-és kezelési költség támogatása melletti Széchenyi Lízing GO!, amely a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára széleskörű agrár és nem agrár célú eszközbeszerzések finanszírozására nyújt lehetőséget, így például új vagy használt személygépjármű, haszongépjármű, gép, berendezés, immateriális javak és ingatlan finanszírozására is – jelentette be Krisán László, a Széchenyi Kártya Programot működtető KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója. A vezérigazgató kiemelte, a Széchenyi Lízing GO! az első konstrukció a Széchenyi Kártya Program keretében, amelynek igénylése már online is kezdeményezhető.

-A salgótarjáni ipari parkban található R-Carnet Service Kft. kereskedésében az MKB Euroleasing Zrt. finanszírozási ajánlatát akár már ma kérhetik az ügyfeleink – tájékoztatta lapunkat Csörgő Ildikó a cég értékesítője, majd rávilágított: nyílt és zárt végű pénzügyi lízingre egyaránt lehet vásárolni.

– A folyamatról annyit kell tudni, hogy két bírálaton megy át az igénylő cég, a banknál és a KAVOSZ irodánál is, az előbírálathoz viszont semmilyen adat nem szükséges – fűzte hozzá.

További információk és a részletes igénybevételi feltételek a https://www.kavosz.hu/lizing/szechenyi-lizing-go/ oldalon érhetők el.