KOMPLEX FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA A KTS METALLTECHNIK KFT-NÉL

A 2022 márciusában induló beruházásnak köszönhetően a KTS Metalltechnik Kft. komplex vállalati fejlesztést vitt véghez Bátonyterenyén 245,72 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatás felhasználásával. A 2023. 09.30-án befejeződött projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a GINOP-PLUSZ-1.2.1-21-2021 felhívásra benyújtott pályázata keretében valósult meg.

Az idén 21 éves vállalat a komplex fejlesztés részeként az új szerelő csarnok épített, mellyel várhatóan 30 fő számára teremt új munkahelyet a térségben. A társaság a projekt keretein belül 25 órás tanácsadási szolgálattást vett igénybe, „Munkavállalói értékelési rendszerek” megnevezéssel, valamint a humán erőforrás állomány fejlesztése érdekében 8 dolgozója 16 órás vezetői érzékenyítés képzésen vett részt.

A beruházás elemei között beszerzésre került egy DMG MORI CMX 70 U CNC megmunkálóközpont, egy PILOUS DYNAMIC 3.0 CNC automata szalagfűrészgép, valamint 2 db Garant Xpent 5 tengelyes gépsatu, tartozékokkal. A fenntarthatóság jegyében hőszivattyú rendszer kiépítésére került sor.

A fejlesztés eredményként a KTS Metalltechnik Kft. a komplex beruházás által hozzájárul a Nógrádi Térség fellendüléséhez.

A projekt ünnepélyes záró rendezvényére 2023. november 07-én kerül sor.

A projektről bővebb információt a www.ktsmetalltechnik.hu oldalon olvashatnak.

További információ munkatársunktól kérhető az alábbi elérhetőségen:
Somogyi Renáta
+36 30 171 11 70
rsomogyi@ktsmetalltechnik.hu